Wibyholms Godsförvaltning

Brosätter

Brosätter ligger mycket vackert beläget på en höjd mellan sjön Malsnaren i väster och en mindre sjö i öster, omgivet av Årdalas kulturlandskap med ädellövskog och fria vyer ett par kilometer väster om Årdala kyrka. Fastigheten ligger vid en enskild väg helt ostört i hjärtat av Södermanland, drygt 1 timme och 30 minuter med bil från Stockholm.

Huset bevarar all den gamla charm man kan önska med fungerande öppen spis i vardagsrummet, vitslammad rörspis i ett angränsande rum, originaldetaljer och sjöutsikt åt flera håll.

Husets nedre våning har veranda med snickarglädje och huvudentré genom dubbeldörrar in i stora hallen. Ett stort lantkök, grovingång till  mindre hall med golvvärme, ett större helkaklat badrum med golvvärme, tvättstuga och duschkabin, ett mindre helkaklat duschrum med golvvärme och gäst-WC, ett stort vardagsrum med öppen spis samt två stora sällskapsrum, det ena med fungerande rörspis. På övre våningen finns en stor möblerbar hall samt två sovrum med sjöutsikt i väster respektive öster.

Uthus och garage/verkstad ingår.  Stort trädgårdsområde med möjlighet till odling. Brygga, båtplats och fiske ingår. Yta ca 230 m2, 5 rok + kattvindar för förvaring. Huset värms med vattenburen bergvärme. Sotning, väghållning/snöplogning, sophämtning samt slamtömning ingår. Hushållsel och värmekostnad tillkommer. Elförbrukning ca 15–20 000 kWh/år. Fiber finns installerat.

Brosätter är en f.d. arrendegård till Wibyholm, det finns ett bostadshus till på gården som för närvarande är outhyrt. Det kommer inom 2-3 år att helrenoveras och hyras ut som bostad.

Månadshyra 13.320:- eller bud.

 

Facebook: www.facebook.com/wibyholmsgods

Öppen visning: 23/1 11-13 (ingen föranmälan krävs)

Vägbeskrivning: skriv in Årdala Brosätter på hitta.se

Wibyholm efterfrågar alltid referenser från arbetsgivare och föregående hyresvärd. Vi tar även kreditupplysning.

Brosätter ligger otroligt vackert!