Wibyholms Godsförvaltning

Stavstugan

Stavstugan ligger i österläge med utsikt över böljande åkrar och i horisonten anar man sjön Båven. Torpet ligger invid en mindre grusväg, till riksväg 53 är det ca 250 m fågelvägen. Från Stockholm tar det cirka 1 timme och 30 minuter med bil.

Stavstugan utgör ett klassiskt exempel på ett genuint sörmländskt torp. Torpet är nyrenoverat in- och utvändigt med linoljefärg i klassiska kulörer, all el är bytt, skorstenen är också nyrenoverad med ny vedspis i köket och 2 insatskaminer i vardagsrum på nedre plan och i sovrum på övre plan. Ytterligare ett sovrum uppe. Kök med spis och kylskåp samt indraget sommarvatten för disk och tvätt. Glasveranda åt öster. Källare med stenvalv under del av huset. Utedusch med kall- och varmvatten.

Trädgård med uppvuxna fruktträd och syrener och möjlighet till trädgårdsland. En stor bod, en timrad bod och ett separat utedass med Separett. Sommarvatten från mindre grävd brunn finns indraget i torpets kök, dricksvatten från borrad brunn kan hämtas på bondgård ett par kilometer bort.

Wibyholms Godsförvaltning tar alltid referenser från föregående hyresvärd, arbetsgivare samt kreditupplysning.

Torpet uthyres på årsbasis. Ej för permanent boende. Visning söndag 18:e februari 11-13, tillträde 1/3.

Månadshyra: 4600:-

https://www.facebook.com/wibyholmsgods

Stavstugan är nu helrenoverat och redo för nya hyresgäster.