Wibyholms Godsförvaltning

Bostäder - permanentboende, fritidsboende och torp

Godset omfattar ett 80-tal hyresfastigheter vilka hyrs ut som permanentbostäder eller fritidsbostäder/torp/stugor. En handfull av dessa blir lediga varje år. Vi har även veckouthyrning att erbjuda.

 

Här finns alla typer av bostäder att hyra. Vi har stora och små permanentbostäder med varierande skick och läge, vedeldat eller värmepump, sjötomt eller ute i skogen. Fritidshus och torp finns det också många att välja mellan. Ett urval av husen visas upp i bildgalleriet, även sådana hus som är uthyrda.

 

Alla de hus som för tillfället är lediga för uthyrning ligger under rubriken Lediga bostäder.

 

Den gemensamma nämnaren för husen är att de är kulturhistoriska byggnader i ett vackert landskap i närheten av sjön Båven. Godsets omgivningar präglas av omväxlande natur; ekhagar som mulbetas, ett välskött jordbrukslandskap och vidsträckta viltrika skogar. Kanske hittar Du din sommarstuga eller ditt drömboende här?

Kulturhistoriska byggnader  kräver en fingertoppskänsla vid renoveringar. En varsam hand och att tänka efter före är det som gäller om man vill kombinera genuin charm med modern bekvämlighet.